Hänt Extra

hantextra-20-2013Vill du veta mer om vad kändisarna gör på fester och premiärer? Vill du se vad de har på sig och vem de kommer tillsammans med? Vill du vara bland de första att veta allt om möten, romanser, vänskap – eller höra vad som visas och antyds? Då är Hänt Extra en tidning för dig!

>> Prenumerera på Hänt Extra här!

Hänt Extra är Sveriges mest lästa kändistidning med närmare en halv miljon läsare per nummer. Tidningen startades 1986, och var till en början en extra bilaga till tidningen Hänt i veckan. Varje vecka kommer det ut ett nytt nummer fyllt med de senaste och hetaste nyheterna om kungligheter, stjärnor, modeller, såpabubblare och andra igenkända personligheter. Tidningen blandar reportage och vimmelbilder med nyheter och det senaste skvallret och är en tidning som rör ett ämne som många kanske inte erkänner att de är intresserade utav, men ändå tycker är roligt att läsa om.

Hänt Extra har även en systertidning, Hänt Bild, som mer fokuserar på de större världsstjärnorna och som till största del använder sig utav bilder istället för text. Denna tidning kan ses som ett komplement eller som en egen fristående tidning.

>> Prenumerera på Hänt Extra här!